HENRY'S

 
Gör typ allt för att slippa plugga just nu, kollar runt på weheartit, olika bloggar, ser på film, you know what I mean. Fick en uppgift idag som ska vara klar i morgon i privatjuridik. Det var ingen liten uppgift heller, och jag fattar (som vanligt) nada. Är så trött på skolan nu så det är inte sant, och vi har knappt börjat än...blöööö.
 
Men får fokusera på hur bra det kommer kännas när jag lämnat in den, helg, spexet och parketten!! Ska även börja träna igen i helgen då jag knappt kunnat andas genom näsan på hela veckan och bara legat död i min säng från att jag kommit hem från skolan tills dess att jag ska dit igen.
 
Tog en vända på stan efter skolan med Emelie, vi satte oss en sväng på Henry's en sväng och jag rekomenderar starkt deras kyklingtoast, äter alltid den när jag lunchar där, den slår allt! Köpte bara med mig lite nya underkläder och en ring så inget speciellt sådär.
 
Nej nu måste jag fan plugga, hörs i morgon eller senare ikväll (om jag lever då efter den här jävla uppgiften)! ♥
 
Update: Haha okej uppgiften var jätte enkel, bara jag som är efterbliven. Ville bara meddela att jag fortfarande lever!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback