...

Det här året ser jag fram emot… Barcelona, One Direction, fylla 18, körkort, träffa nya vänner och gud vet vad, har så mycket att se fram emot 2014!!

 

 Min bästakompis är bäst för att…Vi träffas inte så ofta men ändå är det som att vi aldrig varit ifrån varandra och hon känner mej bättre än någon annan.

 

 Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… Spiderman filmerna, älskar Spriderman så mycket att det nästan är töntigt men jag är så spänd på att se den nya filmen när den kommer ut i maj!! Och Andrew Garfield är ju bara sååå snygg!

 

 Jag har största crushen på… Oj oj oj så många, alla i One Direction (surprise!!), Andrew Garfield, David Beckham & George Shelley för att bara nämna några få.

 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Min mobil, inget svårt val.

 

 Jag skrattar alltid åt… Mina egna dåliga skämt..hehe.

 

 Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör… Taken over med Rebecca & Fiona, även Clarity - Zedd gör mig extremt lycklig.

 

 

 Pinsammaste saken jag någonsin gjort… Ah men gud nej vill inte ens tänka ut något av allt det pinsamma jag gjort i mitt liv kommer bara sluta med att jag kommer på något jätte pinsamt som hände för typ hundra år sedan som jag förträngt fram tills nu och som jag kommer att ligga och skämmas för hela natten, haha! Men jag gör bort mig hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden så tänk dig typ det värsta och så lite till!!

 

 Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… Alltså nej hatar sånna här frågor, kommer aldrig på något bra svar. Vill säga choklad men 1. det är ingen maträtt och 2. fan vad illa jag skulle må efter ett tag men mitt slutgiltiga svar får bli pizza, hah!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback