SLEEP

Jag kan sammanfatta de första dagarna på året i ett ord; sömn. Jag har ärligt talat sovit hela dagarna och är så seg i kroppen nu att jag inte vet vad jag ska göra. Haha än så länge har jag ju i alla fall lyckats bra med nyårslöftet om att sova bättre!
Ska försöka gå upp i vettig tid imorgon i alla fall och börja rensa ur min garderob lite, har så mycket kläder jag inte använder som bara ligger där och tar plats så nu ska jag rensa bort det och förhoppningsvis få lite plats för lite nya saker.
 
Nu har jag bestämt vilken färg jag ska ha på mig vägg och det blir *trumvirvel* mörkgrå, var lite inne på brunt men hade så svårt att bestämma vilken nyans jag ville ha så hittade jag en servett hemma i mörkgrått som jag tyckte om så på tisdag ska jag och pappa åka och köpa färg, skönt att det äntligen blir av!
 
Annars då? Jo jag fortsätter kolla på Glee som vanligt, haha surprise typ! Tog även en snabbis till Göteborg i torsdags för lite mera shopping annars händer det inte så mycket på min front. Ciao!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback