2013-2014

Sista dagen på år 2013, alltså shit var har tiden tagit vägen? Har så många saker på min bucketlist för 2013 som jag inte gjort än, haha bara att sätta de sakerna på listan för 2014!
 
Tänkte berätta lite om några av mina nyårslöften, jag är en sånn som inte kan sluta med något tvärt, alltså typ äta godis osv. så därför har jag bestämt att istället för att ha ett nyårslöfte som gör att jag slutar tvärt med något och som jag inte kan hålla ska jag mina nyårslöften ha en värkan under längre tid, som att:
 
  • Ta mer bilder, tog nästan inga bilder detta året vilket är synd, vill komma ihåg så mycket jag kan av 2014, hoppas jag.
  • Sova bättre, kommer knappt ihåg senaste gången jag sov 8 timmar på en skolvecka, såg ut som en zombie sista veckorna, inte bra!!
  • Bli mer aktiv och piggare, tränade väldigt mycket för cirka ett år sedan men slutade sedan helt och tränade inte bra på flera månader, har precis kommit igång med löpning osv igen så ska försöka fortsätta med det.
  • Göra bättre ifrån mig i skolan, har helt okej betyg nu men lade in lite mer power i mina skolarbeten under höstterminen och märkte att betygen höjdes ifrån vårterminen så ska fortsätta med det nästa år också.
  • Träffa nya människor och börja göra något med mitt liv istället för att bara vänta på att något ska hända.
 
Haha har en känsla av att jag inte kommer lyckas hålla något av dom men man kan ju alltid försöka. Får alltid en konstig känsla dagen innan och på nyårsafton (okej ska vara ärlig så börjar det typ i november), har haft det sedan jag var liten, jag vet inte varför, för 2013 var verkligen inte ett bra år men det känns alltid nästan lite sorgligt att det tar slut, haha! Nu ska jag spenadera den sista hela natten av 2013 genom att sätta mig och kolla på filmen New Year's Eve och välkomna det nya året. Jag önskar er alla ett gott nytt år! ♥
 
 
 

GLEE

Har strosat runt på gatorna i Göteborg hela dagen och bara njutit av att inte ha någon som helst press på mig, inga läxor som ska in inga prov som ska göras eller liknande, älskar att det är lov!
 
Försökte hitta någonting att ha på mig på nyårsafton men utan framgång så får väll vara tråkig och ha på mig samma klänning som jag hade förra året, fast den är så fin så det gör ingenting. Fick bara med mig en fragrance mist från Victoria's secret hem, har gjort en liten beställning från VS så kan visa den när de andra sakerna kommer, vilket jag hoppas blir inom någon vecka.
 
Nu ska jag sätta mig och äta ananas och kolla på några avsnitt Glee, älskar Glee!
 
 

TIRED

Sååå trööttt, om jag lägger mig ner nu skulle jag kunna somna på direkten så trött är jag. Somnade runt 3.30 i natt, har som vanligt vänt på dygnet, precis som jag gör varje lov (läs helg), och var tvungen att gå upp 9.30 för att våran städerska kom.
Har iallafall fått lite saker gjorda idag till skillnad från vad jag hade fått om jag vaknat nu. Åkte ut och övningskörde lite imorse, tog en sväng på stan och nu ska jag strax åka med pappa och fixa min klocka som är alldeles förstor, ska nog kolla på lite färg till mitt rum också. Det känns som att jag aldrig blir klar, jag blir aldrig nöjd. Just nu har jag en knallblå fondvägg men har tröttnat på den och det är så svårt att matcha inredningen med den så nu får det bli något mer neutralt, kommer väll sluta med att det blir vitt för att jag inte kan bestämma mig och för att jag inte har någon som helst fantasi eller känsla för vad som passar mig eller mitt rum.
Brukar alltid kolla runt på nätet efter inspiration men det blir ändå aldrig som jag tänkt mig, haha känner ni igen er?
 
 
 

Christmas Gifts

God Jul på er, lite sent kanske men vad fan bättre sent än aldrig, am I right?
 
Hoppas ni haft en lika mysig jul som jag med mycket gott och många fina klappar. Tänkte visa er ett litet urval av vad som låg under granen som var adresserat till mig. Fick så mycket fint men det är lite svårt att få in bland annat en resväska och de andra lite större grejerna på 700px haha så visar er lite fina småsaker istället.
 
Fick ni vad ni önskade er och vilken julklapp gjorde dig lyckligast?
 
 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag besökte Kroatien för första (och absolut inte sista) gången.
Hur har ditt 2013 varit? - Väldigt upp och ner, hoppades på att 2013 skulle bli ett bra år men jag tar nya tag 2014.
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - Hoppas kan man ju alltid, ska försöka mitt bästa för att göra det så bra som möjligt.
Blev du kär i år? - Ja.
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - 8 maj & 13 december.
Vad är din största framgång 2013? - Jag höjde mina betyg, wiii.
Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder, helt klart.
Gjorde någonting dig riktigt glad? - Massor.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Animals, Clarity m.fl.
 
 
Vem har du umgåts med mest? - Olika i olika perioder.
Bästa minnet från 2013? - One Directions konsert, utan tvekan.
Har du haft ett förhållande under 2013? - Nix.
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Lycka.
Vad önskar du att du gjort mer? - Umgåtts mer med mina vänner.
Vad vill du säga till dig själv inför 2014: - VÅGA!
 
 

STYLE ICON: Victoria Törnegren


IAMCAISAKALLGREN

Tjabba!
Fulaste hälsningsfrasen, jag vet!
Tänkte visa er lite av vad som gömmer sig på min tumblr för tillfället, den heter iamcaisakallgren om ni vill följa mig eller bara kika igenom den!
  
 

SNOW

I och med att det snart är jul så tänkte jag att bloggen skulle få lite julkänsla också så la in lite snö men ser nu att det knappt syns, haha! Jaja det får la vara så, kanske byter till en mer juligare design snart om jag har tid och ork att fixa en, jag är nog Sveriges lataste person och gör inte många knop om jag verkligen inte måste!

IDOL

Sitter och kollar på Idol samtidigt som jag öppnar lucka nummer sju i min julkalender, ska med min syster på danstävling hela helgen och åker redan klockan 6:30 så kommer förmodligen vara för trött för att komma ihåg att öppna den då, haha.
 
Brukar inte kolla på Idol men det är ju trotts allt final och tro det eller ej, jag som aldrig röstar i varken melodifestivalen eller idol slängde faktiskt iväg en röst på Elin, så grym och skön stil och så mäktig röst, älskar henne!
 
Nu ska jag få ändan ur vagnen och börja packa! Hoppas alla har en fin kväll!
 
 

A LIST

Vad har du på dig?

Leggings från Gina Tricot, skor från Johnny Bulls, baslinne från ullared och t-shirt från H&M

 

Hur mår du?

Vet faktiskt inte det går lite upp och ner

 

Vad önskar du just nu?

Sommarlov hade inte varit fel

 

Vad ska du göra imorgon?
Jag ska förmodligen plugga, är så trött på skolan att jag vill spy

 

Vad skrattade du senast åt?
Senate gången jag skrattade så jag fick ont i magen var i lördags när Maja, vi har så konstiga sätt att prata med varandra på och det vi pratar om är inte heller helt normalt, haha!

 

När grät du senast?
Igårkväll pga skolan ':)))'

 

Senaste köp?
Mina älskade UGGs

 

Senast sedda film?
Kollar på The Vampire Diaries just nu om det nu räknas som film

 

Vem var den senaste som ringde dig?
Maja

 

Senast 3 inkomna sms?

"Men joo"

"Bra de :)"

"Jahaja"

 

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"Haha det var inget"

 

Vem skrev senast till dig på facebookchatten?

Min mama

 

Vart vill du åka just nu?
New York, London eller Paris

 

 

 

Nästa planerade resa?

Barcelona i maj

 

Dagens känsla
Trött trött & trött

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Kärlek nej, förälskelse ja.

 

En maträtt du inte äter?
Äter det mest tror jag, kommer inte på något just nu iallafall