PLUGG PLUGG PLUGG

Åh orkar inteee! Har privatjuridiksprov imorgon och fattar nada, har även en inlämning också... Skönt att det är det sista nu iallafall sen kan jag bara njuta av sommarlov!
 
Just nu håller jag på att bestämma lite med mina klasskompisar angående karnevalen som är på måndag (alla klasser på vår skola klär ut sig och går runt i stan), kommer bli grymt! Vilket påminner mig om att jag måste hämta mina grejer som jag ska ha hos en kompis.
 
Nej, nu måste jag fortsätta plugga dö, hörs!
 

270513

Godkväll!
 
Kom nyss in efter att ha varit ute på lång promenad med mamma. Älskar att vara ute och gå på kvällen, speciellt nu på våren/sommaren och det får gärna regna lite, då är det perfekt!
 
Håller på att förbereda mig inför nationella i spanska genom att inte ha öppnat boken än, fast man kan ju knappt plugga till nationella ändå.
 
Beställde lite nya grejer från Topshop förut, bland annat ett par sandaler och en väldigt fin top, kan visa er i morgon eller när det kommer! Nu tänkte jag ta och sätta på en film och krypa ner i sängen, tänkte kolla på Safe heaven, blev tipsad om den av en kompis för några dagar sen och den ska tydligen vara väldigt bra! Hörs imorgon, puss! ♥
 

The Great Gatsby

Hello people!
 
Gjorde inte så mycket igår, var på bio med min kompis Emma på kvällen. Vi såg The Great Gatsby, rekomenderar den starkt!
 
Tog en härlig promenad imorse innan frukost, så skönt väder ute! Det blåser varmt, gick i t-shirt och frös inte det minsta!
 
Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, får se lite.
 

Sunny

Drog till gymmet efter skolan men vart riktigt seg i kroppen idag så det gick inte alls bra, aja man kan inte alltid ha bra dagar, eller hur?
 
Just nu sitter jag ute i solen och lyssnar på Håkan och ser på Friends, snart kommer Fanny också så vi ska ha det lite mysigt. Kanske ska träffa lite andra kompisar senare också, får se lite hur vi gör.
 
Nu kom mamma med en Yollibox så nu ska jag fortsätta njuta, hoppas ni får en bra kväll!
 

Fri till slut

Har precis skickat in en inläming, skönt att kunna pricka av ännu en sak på listan över vad som ska vara inne denna och nästa vecka! Har ju så sjukt mycket nu!
 
Sitter iallafall och njuter av att det är fint, varmt väder ute och lyssnar på Håkan. Om två veckor står jag och min vän Ellen och hoppar och sjunger med i hans låtar på slottsskogsvallen, längtar!
 
Ikväll ska jag förmodligen vara med Fanny, annars får jag se vad jag hittar på, älskar att det är fredag och att man kan göra precis vad man vill!
  

REBECCA STELLA

Var inne på Nelly här om dagen och såg att Rebecca Stellas sommarkollektion nu har släppts! Kollade igenom den lite och blev helt förälskad i shortsen! Kostar 499 och skulle passa perfekt med något snyggt slappt linne!
 

ELLE

Hejsan!
 
Tänkte börja blogga på blogg.se istället för devote igen, haha vet inte hur många gånger jag bytt nu.
 
Har så himla mycket i skolan denna och nästa vecka så jag vill bara hänga mig själv...! Har massa inlämningar och prov osv. Imorgon ska jag ha skriftligt spanskanationella och jag suger på spanska. Vill typ gå i ide tills sommarlovet börjar, tänk om man faktiskt kunde det, vore så skönt!!
 
Men nu sk jag försöka glömma allt som har med skolan för en lite stund, köpte med mig det senaste nummret av ELLE på väg hem från skolan, ELLE + te kan vara det bästa kombinationen någonsin! Är ni med mig?