OUR MOMENT ♥

 

CHER LLOYD

Cher var verkligen kärlek vid första (öron?)ögonkastet! Hörde henne första gången för cirka ett och ett halv år sedan och har vart fast i hennes musik sedan dess. Älskar verkligen hela henne, hennes stil, röst, ja allt! Idag släppte hon videon till sin nya låt I WISH, kan ju konstatera att hon aldrig gör en besviken! Här har ni några av min favoritmusikvideos!
 
 
 
 
 
 

13 JUNI 2014 - WHERE WE ARE

Jag är i extas...ONE DIRECTION KOMMER TILL SVERIGE!!!
 
Biljetterna släpps den 28:de och jag ska fan ha biljett om det så är det sista jag gör! Var ju på deras konsert i våras och det var den bästa kvällen i mitt liv, men då satt jag på läktaren, ska försöka få bättre plats denna gången, herregud vad glad jag är!!
 
 

Nothings Gonna Change How I Feel For You


ADVENTURE

 
Jag blir så deprimerad över skolan, jag är verkligen hur skoltrött som helst och vi har knappt börjat! Eller jag är inte trött på själva skolan jag är mer trött på att skolan håller mig fast i den här staden. Jag vill ut och utforska världen, flytta till ett annat land, uppfylla mina drömmar, men nej. Jag gör i princip samma saker varje dag, gå upp stressa till skolan, komma hem, träna, plugga, sova. Man hinner liksom ingenting på dagarna! (Och ja jag är fullt medveten om att jag måste gå i skolan för att få bra betyg och få ett bra jobb så jag kan göra alla de grejer jag vill sen, jag är inte dum!) Jag vet att detta låter helt sjukt men jag är 17 år gammal och det känns som att tiden jag har på mig att göra alla dessa sakerna börjar ta slut, jag menar det är så mycket jag vill hinna med att göra innan det är dags att checka in på ålderdomshemmet, jag har alltid velat göra allt detta i tidig ålder så att det bara är att slappna av sedan så att jag inte kommer på när jag är 60+ att jag vill bestiga Mount Everest eller liknande.
 
Känner att jag har skrivit lite huller om buller och kors och tvärs men jag hoppas att ni förstår vad jag menar, säg gärna till om ni känner likadant så kan vi plågas tillsammans, kram! ♥

BEAUTIFUL

 

Mango & Hallon


Hello, ligger ner krypen under täcket och fryser... Slutar egentligen 16 idag men har haft huvudvärk och kännt mig hängig hela dagen så sjukanmälde mig till sista lektionen och drog hem.

Ska förmodligen starta en film eller något, ska även försöka plugga lite. Jag är ju inte döende så måste få lite saker gjorda iallafall!



                                                                                                                                                             
don't forget to be awesome!

I'M ALIVE

Tänkte bara kika in och säga att jag lever, har inte gjort så mycket i helgen så har inget speciellt att uppdatera er om, har bara legat och sovit hela helgen känns det som så nu är jag redo för en ny vecka med skolarbeten!!
 
Sitter och kollar på säsong tre av Svenska Hollywood fruar, älskar verkligen Isabel Adrian, så skön!
 
 

HENRY'S

 
Gör typ allt för att slippa plugga just nu, kollar runt på weheartit, olika bloggar, ser på film, you know what I mean. Fick en uppgift idag som ska vara klar i morgon i privatjuridik. Det var ingen liten uppgift heller, och jag fattar (som vanligt) nada. Är så trött på skolan nu så det är inte sant, och vi har knappt börjat än...blöööö.
 
Men får fokusera på hur bra det kommer kännas när jag lämnat in den, helg, spexet och parketten!! Ska även börja träna igen i helgen då jag knappt kunnat andas genom näsan på hela veckan och bara legat död i min säng från att jag kommit hem från skolan tills dess att jag ska dit igen.
 
Tog en vända på stan efter skolan med Emelie, vi satte oss en sväng på Henry's en sväng och jag rekomenderar starkt deras kyklingtoast, äter alltid den när jag lunchar där, den slår allt! Köpte bara med mig lite nya underkläder och en ring så inget speciellt sådär.
 
Nej nu måste jag fan plugga, hörs i morgon eller senare ikväll (om jag lever då efter den här jävla uppgiften)! ♥
 
Update: Haha okej uppgiften var jätte enkel, bara jag som är efterbliven. Ville bara meddela att jag fortfarande lever!

BREAKFAST



SUSHI

 
 
Så här kommer nog resten av min tisdagskväll se ut skulle jag tro, Gossip Girl och Svenska Hollywoodfruar, lyckades även övertala pappa att ta med sig sushi hem, det är lätt en av mina favoriträtter!
Har ganska chill dag i skolan imorgon, vi ska gå ca 1 mil men inga lektioner, slutar två istället för 15 så jag klagar inte! , hah!

H&M

 

IN THE END; WE ARE ALL DIFFERENT

Jag är en sådan person som tänker väldigt mycket, och en fråga jag ställt mig själv eller kommit i kontakt med på annat sätt alldeles för ofta det senaste är 'Varför måste man hela tiden passa in? Kan man inte bara få vara sig själv?' Det spelar ingen roll vad alla tycker och tänker, i slut andan kommer ingen vara likadan. Jag har alltid gått min egen väg och struntat i vad alla andra tyckt, det har inte varit lätt alla gånger och jag har även förlorat mycket på det, men jag har absolut inte förlorat så mycket som jag har vunnit. Jag har lärt mig att stå på egna ben och stå för vad jag tycker och tänker och att få min röst hörd. Det har jag vunnit mycket på, så om du är en av dom som känner dig på något sätt osäker på om du kommer passa in i din nya kompisgrupp, i skolan eller liknande, var dig själv, klä dig hur du vill, beté dig hur du vill och säg vad fan du vill (fast med någorlunda hyffs förstås, haha)! Det är du som bestämmer hur du själv ska vara och du är perfekt på ditt sätt, låt ingen annan ändra på dig!
 
 

PLUGG

 
Hello!
Sitter i skrivande stund och pluggar, eller ja det är väll vad jag egentligen borde göra, istället sitter jag och kollar runt på bloggar, kläder och hemsidor. Det är verkligen lätt, alldeles för lätt, att slinta in på annat när man pluggar på datorn, haha!
Idag har jag iallafall varit med och kollat på min syster när hon spelat fotboll annars har jag haft en väldigt passiv dag, som jag sa redan igår så blev det ingen direkt produktiv dag som jag egentligen hade tänkt mig, typical me.

GG

Härlig eftermiddagspromenix med Pepsi ♥
 
Godkväll/natt! Har precis krypit ner under täcket för att kolla på några avsnitt av GG, har redan sett hela serien en gång men den är en av mina favoriter så har börjat kolla om den. Jag ska försöka uppdatera bloggen lite oftare nu när jag kommit in i alla rutiner igen. Tänkte gå upp i tid imorgon, kommer inte hända, och försöka vara så produktiv som det är möjligt på en söndag, tänkte b.la. visa er en jacka jag köpte här om dagen!
 
 
 

WISHLIST

 
 
WISHLIST
 
WISHLIST by caisa-kallgren featuring mulberry handbags

SÅ FIN PÅ ALLA SÄTT