ADVENTURE

 
Jag blir så deprimerad över skolan, jag är verkligen hur skoltrött som helst och vi har knappt börjat! Eller jag är inte trött på själva skolan jag är mer trött på att skolan håller mig fast i den här staden. Jag vill ut och utforska världen, flytta till ett annat land, uppfylla mina drömmar, men nej. Jag gör i princip samma saker varje dag, gå upp stressa till skolan, komma hem, träna, plugga, sova. Man hinner liksom ingenting på dagarna! (Och ja jag är fullt medveten om att jag måste gå i skolan för att få bra betyg och få ett bra jobb så jag kan göra alla de grejer jag vill sen, jag är inte dum!) Jag vet att detta låter helt sjukt men jag är 17 år gammal och det känns som att tiden jag har på mig att göra alla dessa sakerna börjar ta slut, jag menar det är så mycket jag vill hinna med att göra innan det är dags att checka in på ålderdomshemmet, jag har alltid velat göra allt detta i tidig ålder så att det bara är att slappna av sedan så att jag inte kommer på när jag är 60+ att jag vill bestiga Mount Everest eller liknande.
 
Känner att jag har skrivit lite huller om buller och kors och tvärs men jag hoppas att ni förstår vad jag menar, säg gärna till om ni känner likadant så kan vi plågas tillsammans, kram! ♥


Jag känner precis som dig! Har till och med en nedräkning till studenten som startsida på Internet för att jag längtar så sjukt mycket till att gå ut skolan :)

2013-09-18 ♥ 07:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback