Det går bra nu

 
 
 
Jag lever! Det var en vecka sedan jag fick sommarlov men oj vad det känns långt bort, jag har gjort så mycket roliga saker den här veckan så det nästan känns overkligt! Kör en snabb sammanfattning på min vecka så slipper inlägget bli allt för långt, haha det kommer det bli ändå men let's try!
 
Fredag: Skolavslutning, lunchade med Alexandra, kollade på balen och hade myskväll.
 
Lördag: Åkte till Skövde och tog tåget därifrån upp till Stockholm för att se One Direction + 5SOS, stressade till tunnelbanan, stressade till hotellet och stressade till arenan (jag och Amanda var tvugna att hämta ut våra band innan klockan två, stod med andan i halsen och banden på armen ca 13:57!), köade i ca 2.5 h och på något konstigt vänster lyckades vi hamna längst fram och det var siiick! Jag kan dö lycklig nu! (Bilder kommer upp i ett separat inlägg).
 
Söndag: Åt världens godaste frukost, shoppade lite och stressade till tåget för att åka hem.
 
Måndag: Jobbade (jättekul, he-he)
 
Tisdag: Alexandra hämtade mig på jobbet och vi gasade till Trollhättan för att kolla på förhandsvisningen av The Fault in Our Stars och jag älskade den! Jag läste boken i vintras och blev helt kär och filmen gjorde mig inte besviken. Tror det har att göra med att jag visste vilka skådespelarna var när jag läste boken och att jag hade sett lite små klipp från filmningen så jag visste ungefär hur det såg ut i vissa scener och ja gud den var så bra!!
 
Onsdag: Jobb + fotbollsmatch, vinst med 7-1!
 
Torsdag: Var helt slut efter att ha jobbat hela dagen (veckan) så låg bara hemma och tog det lugnt.
 
Min vecka har helt enkelt bestått av massa 'hände det igår?', 'vilken dag gjorde jag det?' och 'vad fan är klockan?', haha!
 
Nu ska jag ta en powerwalk och sen ska jag fira midsommar med vänner och familj, hoppas ni får en trevlig kväll!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback