@ dansskolan

 
 
Slutade fyra idag och åkte direkt till dansen för har lektion klockan halv sex så kände att det inte var någon större idé att åka hem i mellan. Hatar att sluta fyra...
Pluggade nästan hela dagen igår och blev äntligen klar med min webbutvecklings-uppgift, känns bra att kunna lägga den bakom mig nu.
På förmiddagen igår fikade vi med släkten hos min moster för hon och en av mina kusiner har fyllt år, älskar att umgås med familjen!
Nu ska jag börja värma upp lite inför lektionen så att jag inte stärcker mig eller något liknande, hörs! ♥
 
 
 

22 Mars 2014

 
Godmorgon! Det var ett tag sen, haha! Somnade vid tolv igår och vaknade lite innan tio idag så nu känner jag mig härligt utvilad.
 
Idag ska jag vara hundvakt till denna fina lilla damen och kanske dra mig fram på stan för att leta efter ett par nya löpar thights, mina går sönder hela tiden, har sytt ihop dom säkert tio gånger så nu får det bli ett par nya. Ska även göra ett tappert försök till att plugga, har en webbutvecklings-inlämning tills imorgon och jag fattar typ inget så vi får se hur det går haha!
 
Såg att Elin Kling var på nyhetsmorgon i morse så nu ska sätta mig och se om jag kan hitta det klippet någonstans, hörs!